Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Comissió de Relacions amb l'Administració i la Justícia (CRAJ)

La CRAJ informa. E-Justícia. Jutjats Socials de Barcelona. Presentació de les còpies en paper de les demandes i escrits.

09/10/2019
Us informem que, des del dia 3 d’octubre les còpies en paper de les demandes i escrits presentats per via telemàtica ja no s’han de portar als òrgans judicials sinó al Registre general del Deganat, al taulell de registre, presentació i repartiment d’escrits, que està ubicat a l’edifici de Gran Via de les Corts Catalanes núm.111, planta baixa, on està ubicat el Deganat Social.
La CRAJ informa. E-Justícia. Jutjats Socials de Barcelona. Presentació de les còpies en paper de les demandes i escrits.

La presentació telemàtica s’ha de realitzant indicant al sistema e-Justícia que és modalitat presencial.

Les còpies, tantes com a parts en el procediment, s’han d’aportar una vegada es conegui el Jutjat al qual ha estat repartida la demanda, amb la caràtula i un escrit indicant que es procedeix a aportar les còpies en paper. Per part del Registre es retorna un còpia amb l’autentificació mecànica de la presentació.

Contactes