Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Formació / Biblioteca › Secció de Dret Esportiu

Oberta la matrícula al Màster ICAB en Dret i Esport. Nova edició gener 2020! - ANUL·LAT

01/10/2019
El Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB) prepara la nova edició del Màster en Dret i Esport que començarà el 15 de gener de 2020.
Oberta la matrícula al Màster ICAB en Dret i Esport. Nova edició gener 2020! - ANUL·LAT

El Màster pretén formar de manera pràctica, donant un coneixement transversal de totes les branques del Dret relacionades amb l’Esport en diversos àmbits d’aplicació.

El programa del Màster consta de tres mòduls, el primer relacionat amb la legislació de l’esport, on s’investigaran les associacions esportives i la seva evolució i l’àmbit laboral de l’esport i els col·lectius d’especial protecció. El segon mòdul tractarà el marc legal i fiscal de l’esport professional, els tipus d’esportistes, drets d’imatge i altres aspectes controvertits. I l’últim mòdul estarà centrat en l’organització administrativa de l’esport.

Amb un programa global i els millors experts en cada mòdul temàtic, l’alumnat rebrà la millor formació possible i un títol que donarà base i suport a l’exercici d’aquesta matèria.

La matrícula al Màster inclou visites a les instal·lacions del Futbol Club Barcelona, al Comitè Olímpic Espanyol (COE) i a Lausana (pendent de subvenció).

El Màster s’iniciarà el proper 15 de gener de 2020 i tindrà una durada fins el 16 de desembre de 2020. L’horari serà de dilluns a dimecres de 18 a 21 hores a les Aules de la seu col·legial.  (ANUL·LAT)

Documents

Contactes

    • Altres telèfons ICAB 
    Secretaria Tècnica cAmpus ICAB / Màsters Formació
    Mallorca, 283 / Mallorca, 281 (Centre de Formació)
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5334 F. 93 215 04 29 E. campus@icab.cat E. masters@icab.cat