Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Secció de Dret Administratiu › Conferències on-line

Conferència on-line: 'COVID-19 i reequilibri econòmic en els contractes públics'

06/06/2020
El dimecres 10 de juny, a les 19 hores, el Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB) juntament amb el Col·legi d'Advocats de Madrid (ICAM) organitzen una conferència on-line per analitzar l'aplicació de la clàusula 'rebus sic stantibus' en la contractació pública. Presenten la sessió Susana Ferrer, diputada de la Junta de Govern de l'ICAB i Eugenio Ribón, diputat de la Junta de Govern de l'ICAM.
Conferència on-line: 'COVID-19 i reequilibri econòmic en els contractes públics'

La sessió planteja qüestions com els mecanismes alternatius de què disposaran els contractistes i les administracions públiques per salvaguardar la col·laboració público-privada, o quan podran els contractistes sol·licitar el restabliment de l'equilibri econòmic del contracte a l'empara dels Decrets lleis promulgats per fer front al COVID-19.

Moderarà la conferència Alberto Dorrego de Carlos, president de la Secció de Dret Administratiu del Col·legi d'Advocats de Madrid.

Hi participaran com a ponents Joaquín Tornos, catedràtic de Dret Administratiu de la Universitat de Barcelona; José Alberto Navarro, advocat; Javier Guillén, catedràtic de Dret Administratiu i Tomás Ramón Fernández, advocat i catedràtic de Dret Administratiu.

La sessió es desenvoluparà de forma on-line mitjançant un sistema de videoconferència.

Contactes