Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Comissió de Normativa › Conferències on-line

Conferència ON-LINE: 'Debat jurídic sobre la Llei Segona Oportunitat en el TRLC pels Jutges especialistes de Catalunya'

01/09/2020
El 21 de setembre de 2020, a les 17h, tindrà lloc, en format de videoconfèrencia ZOOM, un debat jurídic sobre els aspectes més controvertits de la Llei de Segona Oportunitat en el TRLC: com són principalment la interpretació de l'exoneració del crèdit públic i de la liquidació de l'habitatge.
Conferència ON-LINE: 'Debat jurídic sobre la Llei Segona Oportunitat en el TRLC pels Jutges especialistes de Catalunya'

La presentación de la sessió anirà a càrrec de Jesús Sánchez, secretari de la Junta de Govern de l’ICAB, mentre que la moderació la faran Yvonne Pavia, diputada de la Junta de Govern del Col·legi i Martí Batllori, advocat, tots dos responsables del Grup de Treball de la Llei de Segona Oportunitat ICAB-CICAC.

Hi participaran com a ponents Miguel Ángel Chamorro, magistrat del Jutjat de 1a Instància núm 50 de Barcelona; Raúl García, magistrat del Jutjat del Mercantil núm 7 de Barcelona; César Suárez, magistrat del Jutjat Mercantil de Tarragona; i Eduardo Enrech, magistrat del Jutjat Mercantil de Lleida.

Per a més informació i inscripcions:

https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_xafYUnaFT2SLk-NLCX7weA

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Comissió Normativa
    c/ Mallorca, 283
    08037 Barcelona, Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5302