Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Formació / Biblioteca › Secció de Dret Laboral › Secció de Dret Sanitari

Conferència on-line: 'COVID-19 i prevenció de riscos laborals en l'exercici professional'

22/05/2020
L'Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya, el Col·legi de Metges de Barcelona i les Seccions de Dret Laboral i Dret Sanitari de l'ICAB organitzen el dimarts 26 de maig, a les 12:30 hores, una conferència on-line on s'orientarà als professionals per compte propi amb i sense treballadors/es al seu càrrec i sense servei de prevenció sobre les seves obligacions i responsabilitats en relació al COVID-19. Així mateix, es proporcionaran pautes bàsiques d'higiene, organització i prevenció. Presentarà la sessió Emma Gumbert, diputada de la Junta de Govern de l'ICAB.
Conferència on-line: 'COVID-19 i prevenció de riscos laborals en l'exercici professional'

Participaran a la conferència Max Arias, advocat i vicepresident de la Secció de Dret Laboral de l’Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB); Helena Basart, metge especialista en Medicina del Treball i Francesc José María Sánchez, advocat i membre de la Secció de Dret Sanitari de l'ICAB.

La sessió es desenvoluparà de forma on-line mitjançant un sistema de videoconferència.

 

Contactes