Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Comissió d'Estrangeria

La Comissió d’Estrangeria de l’ICAB trasllada al Ministeri de l’Interior informe jurídic sobre l’avantprojecte del Reial Decret pel què s’aprova el Reglament de Funcionament i Règim Interior dels Centres d’Estada Controlada d’Estrangers

12/07/2012
Us informem que la Comissió d’Estrangeria ha traslladat al Ministeri de l’Interior un informe jurídic sobre l’avantprojecte del Reial Decret pel què s’aprova el Reglament de Funcionament i Règim Interior dels Centres d’Estada Controlada d’Estrangers perquè sigui tingut en compte en la redacció final del reglament.
La Comissió d’Estrangeria de l’ICAB trasllada al Ministeri de l’Interior informe jurídic sobre l’avantprojecte del Reial Decret pel què s’aprova el Reglament de Funcionament i Règim Interior dels Centres d’Estada Controlada d’Estrangers

Amb aquest informe, la Comissió amplia les actuacions realitzades amb ocasió de la preparació per part del Govern del reglament que ha de regular el funcionament i règim intern dels centres d’internament d’estrangers. El document que ara s’ha traslladat al Ministeri complementa un informe anterior sobre els drets i llibertats de les persones internades en els centres d’internament d’estrangers, que també s’hi va enviar amb la mateixa finalitat.

L’informe, que compte amb l’aprovació de la Junta de Govern, ha estat elaborat pels vocals de la Comissió d’Estrangeria José Antonio Antón, José Javier Ordóñez i Sergi Santacana, autors de “l’informe sobre els drets i llibertats de les persones internades en els centres d’internament d’estrangers” (veure la notícia “Protecció dels drets dels estrangers internats als CIES” 4-11-2011).

Paral·lelament,  la Comissió d’Estrangeria ha redactat un comunicat expressiu de la seva postura respecte de l’avantprojecte.

Tant l’informe jurídic com el comunicat de la Comissió els podeu llegir entrant en Comunicacions Comissió d'Estrangeria, on estan penjats.

Rebeu una cordial salutació.

Comissió d’Estrangeria.

Documents

Contactes