Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Comissió d'Honoraris

Nova sessió informativa on-line sobre els nous criteris orientadors per calcular les costes

08/04/2020
El dijous 16 d'abril, de les 18 a les 19:30 hores, tindrà lloc la tercera sessió informativa on-line sobre els nous criteris orientadors en matèria de taxació de costes, que han estat declarats adequats a les normes de la competència per la Comissió Nacional dels Mercats i la Competència (CNMC). Oberta la inscripció!
Nova sessió informativa on-line sobre els nous criteris orientadors per calcular les costes

Els nous Criteris orientadors van entrar en vigor el 5 de març de 2020 i van ser declarats adequats a les normes de competència per la CNMC en la resolució de data 27 de febrer de 2020.

La sessió es podrà visualitzar a través de l’enllaç que es facilitarà un cop realitzada la inscripció. La jornada, d'uns 45 minuts de durada aproximadament, estarà disponible únicament el dijous 16 d'abril, de 18 a 19:30 hores. Fora d'aquest horari no serà possible la seva visualització.

La presentació de l'acte 'Fonaments dels Criteris orientadors en matèria de taxació de costes', anirà a càrrec de Frederic Munné, president de la Comissió d'Honoraris i diputat de la Junta de Govern de l'ICAB.

A continuació s'exposarà 'Què cal saber dels nous Criteris i del nou servei d’Informe previ a la taxació?', amb la ponència de Begoña Rodríguez, sotscoordinadora de la Comissió d’Honoraris. A continuació es mostrarà com aplicar de forma pràctica els criteris orientadors en matèria de taxació de costes, amb exemples de càlcul, a càrrec de Victor Mateo, ponent-Lletrat de la Comissió d’Honoraris.

Es tracta de la tercera sesssió informativa on-line, després de les que han tingut lloc el dilluns 23 de març i el divendres 3 d'abril, a les que s'han inscrit més de 2.000 col·legiats i col·legiades.

L'assistència és gratuïta, però cal inscriure's prèviament.

>> INSCRIPCIÓ ON-LINE

Contactes