Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Secció de Dret Laboral

La prestació de jubilació, a fons

08/01/2020
El divendres 10 de gener de 2020, a les 9:30 hores, la secció de Dret Laboral de l'ICAB organitza les Jornades d'Actualització Laboral. En aquesta ocasió s'analitzarà la prestació de jubilació.
La prestació de jubilació, a fons

El director Provincial de Barcelona de l'Institut Nacional de la Seguretat Social (INSS), Rafael Laraña, presentarà la ponència 'La prestació de jubilació: com queda després de tots els canvis normatius des de 2011. La jubilació ordinària'. Moderarà la sessió el president de la Secció de Dret Laboral, Enrique García Echegoyen.

A continuació, l'advocat del Col·lectiu Ronda, Miguel Arenas, exposarà la ponència sobre la jubilació anticipada i la jubilació demorada. El vicepresident de la Secció de Dret Laboral, Max Arias, moderarà la sessió.

Les Jornades d'Actualizació Laboral es reprendran el divendres 17 de gener amb ponències sobre la jubilació parcial i el contracte de relleu, la jubilació flexible i el règim de compatibilitat de la pensió de jubilació del Règim General i del RETA.

La inscripció es pot realitzar on-line a través del següent enllaç.

Contactes