Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Comissió de Transformació Digital

Possibilitat d'adopció d'acords per part de persones jurídiques de dret privat durant l'estat d'alarma

03/04/2020
El Reial Decret llei 11/2020, de 31 de març, pel que s'adopten mesures urgents complementàries en l'àmbit social i econòmic per fer front al COVID-19, preveu en la seva Disposició final primera, punt tretze, mesures extraordinàries aplicables a les persones jurídiques de Dret Privat.
Possibilitat d'adopció d'acords per part de persones jurídiques de dret privat durant l'estat d'alarma

Entre elles s'indica que, encara que els estatuts no tinguin aquesta previsió, durant el període de l'estat d'alarma les sessions dels òrgans de govern i d'administració de les associacions, de les societats civils i mercantils, del consell rector de societats cooperatives i del patronat de les fundacions podran celebrar-se per videoconferència o per conferència telefònica múltiple, sempre que tots els membres disposin dels mitjans necessaris, el secretari reconegui la seva identitat i així quedi expressat a l'acta, que serà enviada immediatament a les adreces d'e-mail de cadascun dels concurrents.

També el Decret Llei 10/2020, de 27 de març, de la Generalitat de Catalunya, pel qual s'estableixen noves mesures extraordinàries per fer front a l'impacte sanitari, econòmic i social del COVID-19, preveu la possibilitat que les persones jurídiques de dret privat subjectes a les disposicions del Dret Civil Català puguin adoptar acords per mitjà de videoconferència.

https://www.boe.es/boe/dias/2020/04/01/pdfs/BOE-A-2020-4208.pdf

Contactes