Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Titulars

Sistema e-justicia. Informació relativa a incidència en el funcionament del sistema

27/02/2020
Per part del Departament de Justícia ha estat informat que el dimecres 26 de febrer s’ha produït una incidència general de comunicacions de caire corporatiu (entre les 12:30 hores i les 15:30 hores) que ha afectat les aplicacions web dels diferents Departaments de la Generalitat. En l’àmbit concret del Departament de Justícia, ha afectat el sistema e-justícia.cat i el sistema de gravació de vistes Arconte 2. La incidència va afectar la presentació de demandes i escrits telemàtics. S'adjunta certificat d'indisponibilitat a l’efecte de lliurar-lo a l’òrgan judicial, per si us resulta necessari..
Sistema e-justicia. Informació relativa a incidència en el funcionament del sistema

Atès que la franja horària afectada pot resultar crítica per a la presentació de documentació a termini, es va activar el pla de contingència de les comunicacions telemàtiques. En aquest sentit, ha estat publicat el certificat d’indisponibilitat corresponent al web de la Seu Judicial Electrònica (apartat dels professionals). Us adjuntem l'enllaç al certificat per si us resulta necessari: https://seujudicial.gencat.cat/web/.content/02_Que_cal_fer/soc_professional_dret/extranet_professional/certificats_indisponibilitat/certificat_indisponibilitat_sistema_e_j_cat_260220.pdf

Documents

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Informàtica
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5314 F. 93 487 90 48 E. webinformat@icab.cat