Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Comissió de Dones Advocades › Pla Igualtat

Vine a l’ICAB i participa dels actes en reivindicació de la igualtat efectiva entre dones i homes, amb ocasió del Dia Internacional de les Dones

25/02/2020
L’ICAB, amb motiu del Dia Internacional de les Dones, que se celebra el 8 de març de cada any, ha programat del 4 al 6 de març un seguit d’actes en reivindicació de la igualtat efectiva entre homes i dones.
Vine a l’ICAB i participa  dels actes en reivindicació de la igualtat efectiva entre dones i homes, amb ocasió del Dia Internacional de les Dones

El dimecres 4 de març, a les 16 h, es parlarà de la perspectiva de gènere en l'enjudiciament. Hi participaran com a ponents Fernando Jose Lousada, magistrat destinat a la Sala Social del Tribunal Superior de Justícia de Galícia, autor del llibre 'L'enjudiciament de gènere' i Zita Hernández, magistrada, professora de Dret Penal de l’Escola Judicial.

A les 18 h. del mateix 4 de març tindrà lloc l’acte co-organitzat entre la Comisió de Dones i Igualtat de la Intercol.legial i la Comissió de Dones Advocades de l’ICAB: 'Quin camí ens queda per recórrer. Acte Intercol·legial. Dia internacional de les Dones'.

El 5 de març a les 11 h. es presentarà a la Sala de Recepcions de l’ICAB la Memòria Pla d'Igualtat 2019 de l’ICAB. A continuació, a les 11:30 h., davant la porta del Palauet Casades, es procedirà a la tradicional Lectura del Manifest amb motiu del Dia Internacional de les Dones, a càrrec de la Comissió de Dones Advocades de l’ICAB i amb la presència de la Degana de l’ICAB, Ma. Eugènia Gay, i la Junta de Govern.

Finalment, el 6 de març, en el marc del Matí Digital: 'Societat Digital: Dret a igualtat i prohibició de discriminació' també es tractaran temes com l’accés de les dones a la tecnologia, les bretxes digitals i les polítiques per a la inclusió digital.

Vine a l’ICAB i participa-hi! Tu també formes part del projecte!