Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Món Jurídic

Publica els teus articles a la revista 'Món Jurídic'

27/12/2017
La revista ‘Món Jurídic’ és una publicació editada per l'ICAB amb la finalitat de ser un mitjà informatiu i d’expressió de les persones col·legiades, que poden adreçar els seus articles, cartes o opinions a l’e-mail monjuridic@icab.cat
Publica els teus articles a la revista 'Món Jurídic'

Per a cada número, el Consell Assessor revisarà els articles rebuts i publicarà aquells que més s'ajustin a la revista en funció de la temàtica tractada o de l'actualitat, i sempre en relació amb la vida col·legial i/o l’exercici de la professió.

Tots els escrits remesos hauran d'anar signats amb nom, cognoms i número de col·legiat/da. No s'acceptaran pseudònims ni inicials. Tampoc aquelles redaccions que continguin insults o suposin una vulneració del dret a la intimitat d’un col·legiat. 

Món Jurídic es reserva el dret a preservar la publicació d’algun dels escrits per qüestions d’espai i de maquetació.

Aprofitem l’ocasió per recordar-vos que, a més de en format paper, la revista ‘Món Jurídic’ també és consultable en PDF a través del web del Col·legi, apartat Col·legi>Publicacions>Món Jurídic.

Aquí podreu consultar igualment el cercador de la revista col·legial, des d’on podreu recuperar articles publicats fent cerques per text lliure, autor, títol de l’article, data, i secció.  

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Comunicació (Premsa, Web i Món Jurídic)
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5310 F. 93 487 19 38 E. premsa@icab.cat