Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Comissió de Relacions amb l'Administració i la Justícia (CRAJ)

Sistema e-Justícia. Incidències en el funcionament del sistema

17/05/2018
Us informem que en data 16 de maig de 2018, a les 20h, dins del període ordinari de manteniment setmanal establert, es van realitzar un conjunt d’actualitzacions sobre els sistemes d’informació judicial.
Sistema e-Justícia. Incidències en el funcionament del sistema

Les principals novetats d’aquesta versió per al cas de presentació de demandes són:

  • Els documents annexos de les sol·licituds totalment telemàtiques es mostraran ordenats per nom del fitxer.
  • Les sol·licituds de contenciós-administratiu inclouran la necessitat d’informar la classe de registre corresponent dins del desplegable marcat pel CGPJ que estarà a disposició dels professionals per tal que puguin fer-ne la selecció.

Aquestes actuacions  van poder comportar la indisponiblitat temporal  per a  la presentació de demandes durant aquest interval aproximat entre les 20:00h i les 22:00h. En aquest interval sí va estar disponible la presentació d’escrits.

Per altra part, us facilitem els certificats d’indisponibilitat corresponents a les incidències que s’han produït en el sistema durant aquest mes de maig, en dates 8, 10,11,14,i que també podeu obtenir al web del Departament de Justícia en el  següent enllaç:

Contactes