Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Comissió de Relacions amb l'Administració i la Justícia (CRAJ)

Període d’informació i suggeriments respecte a l’app EATAF ORIENTA

19/07/2018
Fins al proper dia 30 de juliol de 2018 podeu enviar les vostres consideracions i suggeriments en relació a l'esmentada aplicació a través de la CRAJ.
Període d’informació i suggeriments respecte a l’app EATAF ORIENTA

Com us vàrem informar, el passat 15 de juny de 2018 es va efectuar a la Ciutat de la Justícia una pre-presentació per part de l’EATAF (Equip d’Assessorament Tècnic en l’Àmbit de Família) d’una nova aplicació, app EATAF ORIENTA, que ha estat dissenyada pels tècnics adscrits a l'esmentat servei.

Es tracta d’un projecte de l’EATAF dirigit als operadors que intervenen en els procediments judicials de famílies amb nens de curta edat (de 0 a 6 anys) en sistemes de responsabilitat parental compartida i situacions de ruptura amb un alt nivell de conflicte,

La CRAJ, en la seva funció de garantir la presència de l’advocacia davant les diferents Administracions, després de mantenir  reunions  amb els responsables de l’EATAF i de la Subdirecció General de Suport Judicial i Coordinació Tècnica del Departament de Justícia, ha aconseguit que s’obri un període per tal que els col·legiats/des de Barcelona  puguin participar en les millores d’aquesta APP abans que quedi establert el seu format definitiu.

En aquest sentit, i fins al proper dia 30 de juliol de 2018, podeu enviar les vostres consideracions i suggeriments en relació a aquesta app a través de la CRAJ (craj@icab.cat) a fi de què les recollim i conferim trasllat a l’Administració.

Us facilitem la presentació realitzada i l’enllaç per accedir a l’aplicació:

Actualment l’app nomès està disponible en sistema Android. La previsió és que properament, i en tot cas en la versió definitiva, estarà disponible en IOS.¿¿¿¿¿¿¿

Documents

Contactes