Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Titulars

Convocatòria d'Assemblea Territorial Prèvia de la Mutualidad General de la Abogacía Española

20/04/2018
Dimecres, 2 de maig de 2018. 13.00 hores. Planta Vuitena de l'ICAB
Convocatòria d'Assemblea Territorial Prèvia de la Mutualidad General de la Abogacía Española

ORDRE DEL DIA DE LA REUNIÓ

1. El text dels assumptes l'aprovació dels quals es va a sotmetre per la Junta de Govern a l'Assemblea General poden ser consultats presencialment davant les oficines que la Mutualidad General de la Abogacía Española té a la seu del Col·legi de l'Advocacia de Barcelona, c / Mallorca, 283 planta baixa.

2. Elecció de 14 representants dels mutualistes a la propera Assemblea General que tindrà lloc a Madrid el dia 9 de juny de 2018.

La presentació de candidatures es podrà fer efectiva mitjançant escrit dirigit a la Mutualidad de la Abogacía i presentat abans del dia 27 d'abril de 2018 a les 14.00 davant la delegació que la Mutualitat té al c/ Mallorca, 283 Planta Baixa, sent condició indispensable estar d'ALTA I AL CORRENT com a mutualista o pensionista.

S'informa a tots els mutualistes que es presentin com a candidats que les seves dades personals seran comunicades a la Mutualidad General de la Abogacía i incorporats als fitxers d'aquesta amb la finalitat de permetre el desenvolupament del procés electoral i facilitar les posteriors comunicacions per part de aquesta entitat en aquest àmbit.

En els processos electorals per a l'elecció de vocals de la Junta de Govern, les dades dels assembleistes representants de mutualistes seran comunicats als candidats elegibles per cobrir aquelles vocalies que correspongui ocupar a representants dels mutualistes.

Aquests candidats només podran utilitzar les dades per a l'enviament d'informació sobre els seus respectius programes electorals dins d'aquest procés, tenint el deure de destruir-los un cop finalitzat aquest. Llevat que l'assembleista representant de mutualistes manifesti la seva voluntat en contra a la Mutualitat de l'Advocacia per qualsevol dels mitjans indicats més avall, la presentació de la seva candidatura implica la seva autorització perquè es duguin a terme aquestes comunicacions de dades.

Els interessats podran exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició dirigint una comunicació escrita a la seu de la Mutualitat, situada en C / Serrano, 9, 3r; 28001 Madrid, o a la següent adreça de correu electrònic: buzon@mutualidadabogacia.com

3. Torn obert de paraules.

secretariageneral.tecnicajuridica@mutualidadabogacia.com