Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Formació / Biblioteca

Curs sobre Dret i Publicitat - ANUL·LAT

25/04/2019
La Secció de Drets de Propietat Intel·lectual i Drets d’Imatge de la Comissió de Cultura del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB) organitza una nova edició del Curs sobre Dret i Publicitat, que permetrà als alumnes aprofundir en la regulació del món publicitari.
Curs sobre Dret i Publicitat - ANUL·LAT

Aquesta proposta formativa es desenvoluparà del 6 al 27 de maig de 2019 a l’Aula 61 de la seu col·legial (Mallorca, 283).

El temari començarà amb la introducció al Dret de la Publicitat, el marc normatiu i els il·lícits publicitaris (publicitat enganyosa i deslleial, comparativa, denigradora, indirecta...).

Continuarà amb el tema de les campanyes publicitàries i els aspectes legals que les envolten (propietat intel·lectual i drets d’imatge), la publicitat amb menors, els concursos i sorteigs, les comunicacions comercials en ràdio i televisió i el product placement en l’obra audiovisual, entre d’altres.

El programa seguirà amb els contractes del món publicitari (patrocinis, anuncis televisius...), en la publicitat en entorns digitals (xarxes socials, publicitat en línia, influencers...) i en la publicitat sectorial (de medicaments, de cosmètics, d’alcohol...).

L’últim bloc d’aquesta proposta formativa se centrarà en l’autocontrol i l’autoregulació de la publicitat (com funciona, codis de conducta, reclamacions publicitàries...).

Les inscripcions es poden fer a través del següent enllaç:

  • Curs sobre Dret i Publicitat (ANUL·LAT)

Per a més informació, contacteu amb l’àrea de Formació de l’ICAB (Centre de Formació, Mallorca, 281).

Contactes