Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Formació / Biblioteca › Pla Igualtat

L’ICAB incorpora formació amb perspectiva de gènere en els plans docents de Màsters i EPJ

08/07/2018
El Postgrau en Pràctica Jurídica i els Màsters d’Especialització Jurídica del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB) que comencen el mes d’octubre 2018 inclouen a totes les àrees la perspectiva de gènere en diverses sessions dels seus programes.
 L’ICAB incorpora formació amb perspectiva de gènere en els plans docents de Màsters i EPJ

La incorporació de la formació amb perspectiva de gènere en els plans docents de l’ICAB s’emmarca dins de la campanya Cada Dia és 8 de Març del Pla d’Igualtat de la Corporació.

Així, per exemple, en l’àmbit Penal s’estudiaran els delictes de violència domèstica i masclista i contra els drets i deures familiars, amb referència a la normativa de gènere.

En l’àmbit Civil es tractarà la diferent visió de les dones magistrades en l’exercici de la seva funció jurisdiccional.

En l’àmbit Laboral s’abordaran temes com ara els Plans d’Igualtat, la conciliació, la bretxa salarial i el sostre de vidre.

La branca Mercantil incorporarà normatives que afecten a la igualtat de gènere.

En l’àmbit Fiscal, s’analitzarà la capacitat per treballar en equip amb altres professionals en igualtat de condicions i amb independència del gènere.

I quant al Dret Immobiliari, s’analitzarà com afecta la perspectiva de gènere al disseny de ciutats amb accessibilitat, entre d'altres.

CADA DIA ÉS 8 DE MARÇ – JULIOL 2018

Contactes