Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Comissió de Relacions amb l'Administració i la Justícia (CRAJ) › Inspecció de Jutjats

Inspeccions a Jutjats de Santa Coloma de Gramenet, Vilanova i la Geltrú i Vilafranca del Penedès

05/07/2018
Us informem que per part del Servei d'Inspecció de la Secretaria de Coordinació Provincial de Barcelona s’han programat les següents inspeccions ordinàries:
Inspeccions a Jutjats de Santa Coloma de Gramenet, Vilanova i la Geltrú i Vilafranca del Penedès

· Lletrat/da de l’Administració de Justícia de l’Equip de Millora Penal de Vilanova i la Geltrú, el dia 26 de setembre de 2018.

· Lletrat/da de l’Administració de Justícia de Servei Comú Processal d’Execució de Vilafranca del Penedès, el dia 31 d’octubre de 2018.

· Lletrat/da de l’Administració de Justícia de Servei Comú Processal General de Santa Coloma de Gramenet, el dia 28 de novembre de 2018.

· Lletrat/da de l’Administració de Justícia de Servei Comú Processal d’Execució de Santa Coloma de Gramenet, el dia 19 de desembre de 2018.

Preguem als companys que tingueu cap tipus d’incidència en aquells òrgans, ho comuniqueu a la CRAJ (craj@icab.cat) per tal de posar-ho en coneixement convenientment.

Contactes