Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Comissió de Relacions amb l'Administració i la Justícia (CRAJ)

Sistema e-Justícia a la Jurisdicció Social. Presentació d’escrits telemàtics

28/11/2017
Us informem que el proper 11 de desembre de 2017 ha estat programat l’inici del desplegament de la presentació d’escrits totalment telemàtics, mòdul de registre d’escrits (RED) d’e-Justícia per als advocats, graduats socials i procuradors en el partit judicial de Barcelona i per als jutjats socials, en el marc de compliment de la Llei 42/2015.
Sistema e-Justícia a la Jurisdicció Social. Presentació d’escrits telemàtics

La data d’inici de la presentació de demandes telemàtiques està encara per determinar, atès que s’està treballant en la configuració de les noves classes de registre del CGPJ.

El desplegament es realitzarà en dues fases diferenciades: una primera de període voluntari i una segona de període obligatori. El període voluntari s’iniciarà el dia 11 de desembre. L’inici del període obligatori es comunicarà posteriorment.

En relació a la utilització del sistema disposeu de la següent informació al web de l’Administració de Justícia:

Contactes