Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Formació / Biblioteca

Inscripcions obertes per al Postgrau expert en Dret Europeu (2020), modalitats presencial i on-line

23/06/2020
El Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB) organitza un Postgrau expert en Dret Europeu dirigit a l’advocat/da en exercici que es vol especialitzar en aquesta àrea del Dret o a la persona Graduada/Llicenciada en Dret interessat/da en formar-se en aquesta matèria.
Inscripcions obertes per al Postgrau expert en Dret Europeu (2020), modalitats presencial i on-line

La formació té una durada de 300 hores i combina casos pràctics amb part teòrica. La formació està dividida en dos mòduls; el Mòdul I inclou els mecanismes de defensa dels drets fonamentals a Europa: Tribunal Europeu de Drets Humans (TEDH) i el Mòdul II, que és el Dret Europeu; el Tribunal de Justícia de la Unió Europea (TJUE).

El professorat del Postgrau està format per especialistes en la matèria com ara advocats/ades, lletrats/ades del TEDH i jutges/esses.

El Postgrau expert en Dret Europeu de l'ICAB té una durada de vuit mesos, fins a juny del 2021.

Enguany s'ofereixen dues modalitats, una on-line i, altra, presencial (en horari de tardes).

Per més informació, podeu contactar amb postgraus@icab.cat

Contactes