Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Comissió de Normativa

Llei 2/2018, de 23 de maig, per la qual es modifica la Llei 14/2010, de 5 de juliol, sobre les infraestructures i els serveis d'informació geogràfica a Espanya (BOE de 24 de maig de 2018)

23/07/2018
Entrada en vigor: 25/05/2018. La Llei transposa la Directiva 2007/2/CE del Parlament Europeu i del Consell, de 14 de març de 2007, per la qual s'estableix una infraestructura d'informació espacial a la Comunitat Europea (Inspire).

Modifica l'article 3.1 a) i l'article 6.2 i l'apartat 1 de l'annex I, i afegeix un apartat 5 a l'article 2, així com dues lletres c) i d) a l'article 4.2.

Actualitza la definició de la infraestructura d'informació geogràfica

Determina la designació de «tercer» a l'efecte d'aquesta Llei, a qualsevol persona física o jurídica diferent de les anteriors a què es fa referència en l'àmbit subjectiu d'aplicació que figura en dit article.

Incorpora la previsió que les administracions públiques han de garantir que totes les dades geogràfiques i els corresponents serveis d'informació geogràfica, inclosos els codis i les classificacions tècniques, es posin a disposició de les autoritats públiques o de tercers, de conformitat amb les normes d'execució dictades per la Comissió Europea.

Inclou en l'apartat 1 de l'annex I «Informació Geogràfica de Referència» de la Llei el sistema harmonitzat multi resolució de quadrícules geogràfiques i cartogràfiques amb un punt d'origen comú i amb ubicació i mides de quadrícula normalitzats.

[NORMATIVA APROVADA. LLEIS DE LES CORTS GENERALS]

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Comissió Normativa
    c/ Mallorca, 283
    08037 Barcelona, Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5302