Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Titulars › Notes de Premsa

COMUNICAT: L’ICAB reivindica que es reguli definitivament el Dret de Defensa

20/07/2018
El Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB) vol manifestar el seu suport al Col·legi d’Advocats de Madrid (ICAM) en l’emparament d’un dels seus lletrats, el representant legal de l’empresari José Miguel Villar Mir.
COMUNICAT: L’ICAB reivindica que es reguli definitivament el Dret de Defensa

L’ICAB reivindica la necessitat de regular definitivament el Dret de Defensa i de garantir el respecte de la confidencialitat de la comunicació advocat-client.

El Col·legi de Barcelona recorda que el pilar fonamental d'un Estat de Dret és el Dret de Defensa i  considera imprescindible que els advocats tinguin garantit l’exercici d’aquest Dret.

L’ICAB titlla d’intolerable que es vulneri el dret al secret professional dels advocats  i a la confidencialitat de les comunicacions advocat-client que estableix la Constitució

Com ha fet sempre, l’ICAB, vetllarà perquè la independència, la llibertat, la dignitat i la integritat, principis fonamentals de la professió siguin respectats.

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Comunicació (Premsa, Web i Món Jurídic)
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5310 F. 93 487 19 38 E. premsa@icab.cat