Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › SOOP - Borsa de Treball

Els despatxos i empreses interessats en participar en la Fira de l’Ocupació 2017 que es farà el 27 d’abril a l’ICAB poden reservar ja el seu espai

27/02/2017
Amb la idea de promoure un punt de trobada entre futurs professionals del Dret i advocats i advocades i els despatxos professionals, es tindrà l’oportunitat de conèixer i entrevistar a possibles candidats i candidates el proper 27 d’abril de 2017 en el marc de la Fira de l'Ocupació ICAB 2017 que se celebrarà al Col·legi de l’Advocacia de Barcelona. Si teniu un despatx o empresa i voleu participar en aquest esdeveniment d’intercanvi de talent i networking, podeu reservar el vostre espai! Teniu temps fins al 10 d’abril!
Els despatxos i empreses interessats en participar en la Fira de l’Ocupació 2017 que es farà el 27 d’abril a l’ICAB poden reservar ja el seu espai

Notícies relacionades

Els despatxos interessats podran disposar d’un espai exclusiu al Centre de Formació, lloc on es desenvoluparà la Fira d’Ocupació, amb les següents característiques: aproximadament 4 metres quadrats amb un mostrador, una tauleta amb cadires per fer entrevistes i un espai per col·locar un roll up.

El cost de l’espai per a cada firma legal és de 150 euros, quantitat que podreu bescanviar per un bo en activitats de Formació In Company del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona pel mateix valor i que serà vàlid fins el 31 de desembre de 2017.

Podeu reservar el vostre espai fins el 10 d’abril a les 15 hores. La persona de contacte per formalitzar la reserva és Neus Estela. Podeu contactar amb ella per e-mail (nestela@icab.cat)  o telèfon (93 601 12 56).

La Fira de l’Ocupació estarà oberta al públic durant tot el dijous 27 d’abril de 10 a 19 hores.  Vol posar en contacte despatxos i empreses del món jurídic amb potencials candidats. També pretén facilitar la incorporació al món laboral dels estudiants i col·legiats i col·legiades i donar-los eines per cercar feina.

Aquest any, també es disposarà d’un espai d’emprenedoria i networking on trobar informació, instruments i eines útils per a les persones que volen iniciar una activitat per compte pròpia.

Contactes