Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Notes de Premsa › Nota de Premsa Intercol·legial

CONVOCATÒRIA: Acord amb els Col·legis Professionals de Catalunya i l’Ajuntament per ajudar els professionals asilats i immigrants a inserir-se laboralment

27/03/2017
L’acord és fruit del treball conjunt entre els Col·legis Professionals de Catalunya i el Programa Barcelona Ciutat Refugi. Durant l’acte, dues persones (testimonis) explicaran el procés de tramitació que van haver de fer per a convalidar els seus títols per poder treballar en el seu àmbit professional.
CONVOCATÒRIA: Acord amb els Col·legis Professionals de Catalunya i l’Ajuntament per ajudar els professionals asilats i immigrants a inserir-se laboralment

Dimarts, 28 de març, a les 12 hores, al Saló de Ciutat de l’Ajuntament de Barcelona, el tinent d’alcaldia de Drets de Ciutadania, Participació i Transparència, Jaume Asens, i el president de l’Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya i degà del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB), Oriol Rusca, signaran el conveni entre ambdós organismes per ajudar els professionals asilats i immigrants a assolir la seva inserció laboral. L’Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya integra 100 corporacions professionals de tot el país.

 

 

 

Data:

Dimarts, 28 de març

Hora:

12hores

Lloc:

Saló de Ciutat de l’Ajuntament de Barcelona (entrada i acreditacions per la porta d’accés de la plaça Sant Miquel)

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Comunicació (Premsa, Web i Món Jurídic)
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5310 F. 93 487 19 38 E. premsa@icab.cat