Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Comissió d'Advocats/des Mediadors/des | Centre ADR - ICAB (Centre per a la Resolució Alternativa de Conflictes)

RECORDATORI | Formació continuada de les persones mediadores

03/10/2016
Us recordem que el proper mes de novembre venç de nou el termini per acreditar la formació continuada de 40 hores bianuals que exigeix l'article 21 del Decret 135/2015.
RECORDATORI | Formació continuada de les persones mediadores

On s'estableix que:

"Formació continuada de les persones mediadores

21.1 Les persones mediadores inscrites en els registres del Centre de Mediació de Dret Privat de Catalunya han d’actualitzar la seva formació específica en mediació acreditant una participació activa mínima de 40 hores biennals en seminaris, jornades i d’altres activitats de formació, docència, supervisió, investigació o publicacions sobre mediació."

Per aquest motiu, totes aquelles persones mediadores que encara no hagin acreditat les 40 hores de formació, ens podeu fer arribar la formació que tingueu, i des del CEMICAB la remetrem al Centre de Mediació de Dret Privat de Catalunya.

La NO acreditació de la formació implicarà que el Centre de Mediació de la Generalitat i pasarà a situació d'inactius, fins que no acrediteu la formació continuada.

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Centre ADR - ICAB (Centre per a la Resolució Alternativa de Conflictes)
    Mallorca, 283 primera planta
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    (Anteriorment, CEMICAB) T. 93 601 12 12 - EXT. 5319 T. 902 50 09 90 F. 93 215 10 62 E. adr@icab.cat E. cemicab@icab.cat