Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Servei d'Atenció Col·legial

L’ICAB endega novament les visites als despatxos professionals

07/11/2016
El Col·legi de l’Advocacia de Barcelona seguint amb la línia de proximitat que presideix les nostres actuacions i d’acord amb la missió de ser el Col·legi professional de referència, ha reprès una acció de visites que l’any 2014 va dirigir-se a societats professionals i que, enguany, amplia a més de 200 despatxos d’advocats.
L’ICAB endega novament les visites als despatxos professionals

Aquesta acció té com a objectiu conèixer més en profunditat les expectatives i necessitats dels nostres col·legiats i col·legiades per tal de poder gestionar i adequar els serveis que se’ls ofereixen des de l’ICAB, sempre amb la voluntat de prestar serveis de la màxima qualitat a les persones col·legiades.  
 
Les visites les realitza el personal del Servei d’Atenció al Col·legiat i es desenvoluparan al llarg dels propers mesos. L’elecció dels despatxos s’ha fet de manera aleatòria però, si esteu interessats en rebre aquesta visita podeu trucar-nos al 93 496 18 80 - Ext. 5321 o enviar-nos un correu electrònic a sac@icab.cat

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Servei d'Atenció Col·legial (SAC)
    Mallorca, 283 - Planta 0
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    De dilluns a dijous de 9 a 18 h / Divendres de 9 a 15 h - Horari d’agost: de dilluns a divendres de 9 a 15 h. T. 93 601 12 12 - EXT. 5324 F. 93 487 65 03 E. sac@icab.cat