Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar

Servei d’obtenció d’informes dels accidents de trànsit del cos de Mossos d’Esquadra

Descripció del Servei

Servei pel qual els advocats/des, mitjançant l’adhesió al conveni ICAB/Mossos d’Esquadra, amb l’eina ATENEA, podran tramitar telemàticament i directament amb la Policia de Catalunya, les peticions dels informes d’accidents de trànsit.

El termini aproximat de resolució de la seva sol•licitud és de 30 dies.

Tràmits  per a sol·licitar el Servei

Els tràmits que l’advocat/da ha de realitzar per a obtenir el corresponent informe d’accident de trànsit són els següents:

1.    L’advocat/da ha d’adherir-se al conveni ICAB/Mossos d’Esquadra, mitjançant la sol·licitud d’adhesió (que adjuntem al peu del document).

2.    Una vegada sigui efectiva l’adhesió, -mitjançant signatura ACA persona física- l’advocat/ada podrà accedir a l’eina ATENEA.

3.    La informació sobre l’eina ATENEA es pot consultar a l’Oficina Virtual de Tràmits de la Generalitat de Catalunya (OVT) a l’adreça: OVT – Accés a la informació dels accidents de trànsit.

4.    ATENEA substitueix el procediment actual de descàrrega d’informes pels accidents de trànsit que s’hagin produït a partir del dia 8 d’abril de 2014.  

Enllaços i documents d’interès

Sol·licitud del certificat ACA persona física

OVT - Accés a la informació dels accidents de trànsit

Documents

Contacts

    • ICAB Departments 
    Mallorca, 283 - Planta 0
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5324 F. 93 487 65 03 E. sac@icab.cat