Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar

Servei d’Obtenció d’Informes dels accidents de trànsit de la policia local de l’Ajuntament de Gavà

Descripció del Servei

Servei pel qual els advocats i societats professionals poden sol·licitar i obtenir telemàticament els informes d’accidents de trànsit de la Policia local de l’Ajuntament de Gavà a través del Col·legi.

El termini aproximat de resolució de la seva sol·licitud és  de 20 dies.

Tràmits  per a sol·licitar el Servei

Els tràmits que l’advocat/da o societat professional ha de realitzar per a accedir a aquest Servei són els següents:

1.- L’advocat/da o societat professional (mitjançant el seu representant legal) haurà de sol·licitar, inicialment i una única vegada, la seva adhesió al Conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Gavà i l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona. Amb aquesta finalitat haurà de complimentar la sol·licitud d’adhesió al Conveni de col·laboració que es troba a peu de pàgina.

2.- Un cop registrada la seva adhesió al Conveni, l’advocat/da o societat professional podrà sol·licitar el corresponent informe d’accident de trànsit,  omplint i remetent al Col·legi, per correu electrònic a informestransitgava@icab.cat el corresponent formulari de sol·licitud, que consta també a peu de pàgina.

3.- El Col·legi tramitarà on-line la mencionada sol·licitud davant la Policia Local de l’Ajuntament de Gavà.

4.- L’advocat/da o societat professional rebrà des del Col·legi la resposta a la seva sol·licitud per email a l’adreça de correu electrònic facilitada en el formulari de sol·licitud, quan l’informe estigui disponible.

També s’adjuntarà un codi  o les dades necessàries perquè el sol·licitant pugui efectuar el pagament de la taxa de 55,42 euros.

5.- Un cop efectuat el pagament i acreditat aquest davant el Col·legi, remetent el corresponent justificant de pagament a informestransitgava@icab.cat, el Col·legi  remetrà l’informe a l’advocat/da per email a l’adreça de correu electrònic que hagi facilitat en el formulari de sol·licitud, tan aviat com el rebi de la Policia Local.

Documents

Contacts

    • ICAB Departments 
    Mallorca, 283 - Planta 0
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5324 F. 93 487 65 03 E. sac@icab.cat