Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar

Servei d’obtenció d’informes d’accidents de trànsit de la Guàrdia Urbana de Barcelona

Descripció del Servei

Servei pel qual els advocats/des d’aquesta Corporació poden tramitar telemàticament les peticions dels informes d’accidents de trànsit de la Guàrdia Urbana de Barcelona a través del Col·legi.

 El termini aproximat de resolució de la seva sol·licitud és de 20 dies.

Tràmits  per a sol·licitar el Servei

Per a obtenir el corresponent informe d’accident de trànsit de la Guàrdia Urbana de Barcelona, els tràmits seran els següents:

1.- L’advocat/da haurà d’omplir i remetre al Col·legi, per correu electrònic a transitbarcelona@icab.cat el corresponent formulari de sol·licitud, que es troba a peu de pàgina.

Des de la data de l’accident fins que l’informe estigui disponible per part de la Guàrdia Urbana, hauran d’haver transcorregut com a mínim tres setmanes, amb independència de la data en què es faci la sol·licitud.

Si es tracta d’obtenir còpies de les dades bàsiques de les persones (titulars i conductors i víctimes, en el seu cas) i vehicles implicats, aquestes estaran disponibles per part de la Guàrdia Urbana  entre les 24 i 48 hores següents a la data de l’accident.

2.- El Col·legi tramitarà la mencionada sol·licitud davant de la Guàrdia Urbana de Barcelona.

3.- Un cop el Col·legi disposi del corresponent informe d’accident de trànsit, el remetrà a l’advocat/da per correu electrònic xifrat (mitjançant el certificat digital ACA) a l’adreça d’email facilitada en el formulari de sol·licitud.

4.- L’Ajuntament de Barcelona enviarà per correu postal la liquidació de la taxa corresponent a nom i a l’adreça que s’hagi indicat a la sol·licitud a aquests efectes.

5.- Les taxes establertes per l’Ajuntament de Barcelona per a l’any 2016 són les següents:

a)    Per informe d'accident de trànsit amb una fotografia: 88,71 euros.
Per cada fotografia addicional: 3,73 euros. En aquest cas, s'han d'adquirir totes les que constin a l'informe.
b)    Les còpies de les dades bàsiques, que detallen només les dades de les persones i dels vehicles implicats, són gratuïtes.

Enllaç d'interès

Documents

Contacts

    • ICAB Departments 
    Mallorca, 283 - Planta 0
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5324 F. 93 487 65 03 E. sac@icab.cat