Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar

Comunicacions electròniques certificades (Lleida.net)

Comunicacions electròniques certificades (Lleida.net)

Les comunicacions electròniques certificades són una línia de serveis de Lleida.net per a convertir comunicacions electròniques en documents vinculats amb valor com a prova fefaent davant un tribunal.
 
El seu ús comporta un gran estalvi econòmic i ecològic respecte als mateixos processos no-digitals, així com una millora en l’eficàcia i l’eficiència de les comunicacions.

Les dues modalitats més utilitzades són el correu electrònic certificat i l’SMS certificat. En el cas del correu electrònic certificat, només has d’enviar el correu electrònic des del teu gestor de correu electrònic, i afegir la nostra adreça certificadora al camp CC Còpia. L’enviament dels SMS es realitza des de la seva plataforma http://www.lleida.net/ca/comprar
 
Gràcies a l’acord entre l’ICAB i Lleida.net, els col·legiats de l’ICAB poden enviar missatges electrònics certificats a un preu a partir de 2,63 € + IVA el pack de cinc missatges.

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Màrqueting
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5310 F. 93 487 19 38 E. marqueting@icab.cat