Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar

Recull de Premsa

Recull de Premsa

L'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB) envia diàriament, per e-mail, en format newsletter, el Recull de Premsa als seus col·legiats/des.

La selecció de notícies que reben els col·legiats/des s'agrupa en vuit apartats: Destacats, Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, Altres Col·legis Professionals, Advocacia, Lleis, Tribunals, General i Economia i Política.

Així, cada matí, de dilluns a divendres, els col·legiats/des poden consultar un resum de premsa amb les notícies col·legials publicades en els diferents mitjans de comunicació, les portades dels diaris i una tria de les informacions sobre l’àmbit de la justícia i d’actualitat en general publicades en premsa, ràdio, televisió i Internet.

En aquesta comunicació on-line, a més dels enllaços de les notícies seleccionades, els col·legiats/des trobaran també un enllaç que els permetrà disposar del més destacat del dia en format PDF.

* Si ets col·legiat o col·legiada de l'ICAB i NO vols rebre el Recull de Premsa diari per e-mail, fes clic AQUÍ.

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Comunicació (Premsa, Web i Món Jurídic)
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5310 F. 93 487 19 38 E. premsa@icab.cat