Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar

Assessor personal

El Col·legi de l’Advocacia de Barcelona compta, en fase pilot, amb la figura de l’Assessor Personal.

La iniciativa, que va iniciar-se a l’octubre de 2016, consisteix en designar un dels nostres col·laboradors del Servei d’Atenció Col·legial com a persona de contacte i referència a l’ICAB. L’objectiu és facilitar una atenció personal, integral i propera amb el col·legiat/da en tot allò que necessiti de l’ICAB.

L’Assessor Personal ICAB coneix tot el funcionament del Col·legi i pot resoldre al col·legiat/da qualsevol consulta, tràmit, informació o servei col·legial que demani, tot des d’un únic punt i per part d’una única persona de referència.  

De moment, el projecte es troba en una fase inicial i els col·legiats i col·legiades als quals se’ls està oferint són aquells que són visitats dins de la campanya de millora dels serveis col·legials i que vàrem anunciar en el seu moment (L’ICAB endega novament les visites als despatxos professionals).

Es pot obtenir més informació a través del Servei d’Atenció al Col·legiat sac@icab.cat

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Servei d'Atenció Col·legial (SAC)
    Mallorca, 283 - Planta 0
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    De dilluns a divendres, de 9 a 15 h. T. 93 601 12 12 - EXT. 5324 F. 93 487 65 03 E. sac@icab.cat