Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar

Regulació de preus públics de residus

Descripció del servei

L’Ajuntament de Barcelona va establir l’any 2004 el preu públic relatiu a la Prestació dels Serveis Especials de Neteja i Recollida de Residus Municipals, aprovat per la Comissió de Govern en sessió de 2 de desembre de 2003, publicat a la Gaseta Municipal el 30 de desembre de 2003. Per aquesta norma es van establir els preus públics dels serveis de recollida de residus comercials i industrials assimilables a municipals i de prestació de serveis especials de neteja i recollida de residus municipals.  

El 18 de gener de 2013 l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona va signar amb l’Ajuntament de Barcelona el Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat 2012-2022, entrant així, a formar part de la xarxa Barcelona + Sostenible.

Què és Barcelona + Sostenible?

La xarxa Barcelona + Sostenible aporta una perspectiva oberta. Es contemplen actuacions molt diverses, des de la promoció del consum responsable fins a l’estalvi d’energia i recursos o el compromís amb la comunitat.

Volem ressaltar que sou vosaltres els protagonistes i principals agents del canvi de la ciutat, promovent accions més sostenibles que assegurin un futur viable i durador, i comprometent-vos en alguna de les actuacions que plantegem des del Col·legi.

 Com adherir-se al programa

L’ICAB ha elaborat un pla d’acció de sostenibilitat, el qual incorpora accions per a millorar la sostenibilitat dels despatxos dels col·legiats/des.

La vostra participació serà reconeguda amb tot un seguit de recursos així com amb la continuïtat dels incentius econòmics que gaudiu fins ara a través de l’Acord Cívic amb renovacions anuals.

Us fem arribar el Pla d’acció que hem elaborat per aquest any des de l’ICAB i us demanem que us hi adheriu indicant en el següent formulari quines actuacions dureu a terme durant aquest any:

http://lameva.barcelona.cat/barcelonasostenible/ca/node/6944

Els col·legiats que us adheriu a l’ esmentat Pla d’acció abans del 31 de juliol de 2.017 i implementin alguna de les accions proposades, obtindreu una reducció del 10% del preu públic de recollida de residus per l’any 2018. A més, si sou usuaris dels Punts Verds de Zona de Barcelona podreu sol·licitar la Targeta Verda.

Enlace Plan de acción de ICAB:  

http://www.sostenibilitatbcn.cat/documents/recurs/1528.pdf

Per  a més informació podeu consultar la web Barcelona + Sostenible:   http://lameva.barcelona.cat/barcelonasostenible/ca/entitats-i-empreses
 

Documents

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Servei d'Atenció Col·legial (SAC)
    Mallorca, 283 - Planta 0
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    De dilluns a divendres, de 9 a 15 h. T. 93 601 12 12 - EXT. 5324 F. 93 487 65 03 E. sac@icab.cat