Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar

Pòlissa de Responsabilitat Civil ICAB 2020 (Societats Professionals)

Pòlissa de Responsabilitat Civil ICAB 2020 (Societats Professionals)

L'Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB) facilita informació a les persones membres de societats professionals inscrites o que s’han d’inscriure sobre la necessitat de contractar una pòlissa de Responsabilitat Civil en compliment amb allò estipulat a la Llei 2/2007, de 15 de març, de societats professionals.

L’article 11 d’aquesta norma, dedicat a la responsabilitat patrimonial de la societat professional i de les persones professionals, estableix que les Societats Professionals “hauran d'estipular una assegurança que cobreix la responsabilitat en què aquestes puguin incórrer en l'exercici de l'activitat o activitats que constitueixen l'objecte social".

Per a més informació sobre la Pòlissa de Societats Professionals, adreceu-vos directament a Aon, telèfon 93 414 50 66 o e-mail assegurances.icab@aon.com

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Servei d'Atenció Col·legial (SAC)
    Mallorca, 283 - Planta 0
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    De dilluns a divendres, de 9 a 15 h. T. 93 601 12 12 - EXT. 5324 F. 93 487 65 03 E. sac@icab.cat