Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar

Dossiers temàtics de la Biblioteca

Dossiers temàtics és una eina útil per al col·legiat en la recerca d'informació sobre temes d'actualitat.

Es tracta d'una selecció d'informació dels darrers estudis que podeu trobar a la Biblioteca de l'ICAB.

 

PODEU TROBAR ELS ÚLTIMS DOSSIERS TEMÀTICS, EN PDF,  AL FINAL D'AQUESTA PLANA

Tipus d'informació que inclouen els dossiers

Articles de Revistes

Selecció dels darrers articles buidats al catàleg de la Biblioteca sobre el tema del dossier, ordenats alfabèticament per autor. Podeu demanar un article del dossier per Fax (93 487 11 28) o per correu electrònic (bibliorevistes@icab.es)

Monografies

Selecció dels darrers llibres incorporats al fons de la Biblioteca sobre el tema del dossier, ordenats alfabèticament per autor. Podeu fer la reserva d’un llibre del dossier a través del catàleg on-line. I si voleu demanar un llibre en préstec del dossier, us heu d’adreçar a la Biblioteca (biblioprestec@icab.es)

Revistes especialitzades

Títols de les revistes especialitzades que podeu trobar a la Biblioteca sobre el tema del dossier. Per consultar les revistes especialitzades del dossier, adreceu-vos a la Biblioteca (bibliohemeroteca@icab.cat)

Legislació

Europea, estatal i catalana ordenada cronològicament sobre el tema del dossier. Per accedir a la legislació del dossier tan sols heu de clicar l’enllaç i podreu consultar-la a text complet. Per consultes relacionades, adreceu-vos a la Biblioteca (bibliobdd@icab.es)

Jurisprudència

De diferents tribunals sobre el tema del dossier, ordenada per Tribunal i cronològicament. Per accedir a la jurisprudència, descarregueu-vos el dossier annex de jurisprudència o sol·liciteu-lo a la Biblioteca (bibliobdd@icab.es)

Formularis

Selecció de formularis que podeu trobar als llibres o bases de dades de la Biblioteca, així com altres d’accés gratuït a través d’Internet sobre el tema del dossier. Podeu sol·licitar un formulari d’un llibre o base de dades del dossier per Fax (93 487 11 28) o per correu electrònic (bibliobdd@icab.es)

Informes i estudis

Selecció d’informes i estudis localitzats a Internet i que trobareu ordenats alfabèticament. Per accedir als informes i estudis només heu de clicar a l’enllaç i accedireu al text complet.

Adreces web

Per si voleu ampliar informació sobre el tema del dossier, us oferim una recopilació d’adreces web.

Passes a seguir

Per sol·licitar legislació, jurisprudència, formularis o articles doctrinals sobre qualsevol dossier temàtic heu d'omplir un dels següents formularis:

Un cop enviat el formulari, el departament responsable es posarà en contacte amb vosaltres.

Com poden ser les consultes?

 • Ordinàries: termimi de resposta màxim de 24 hores
 • Urgents: termini de resposta màxim de 2 hores

Aquests terminis es comptaran de dilluns a divendres laborables.

Documents

Contactes

  • Altres telèfons ICAB 
  Departament de Biblioteca (Sala Multimèdia)
  Mallorca, 283
  08037 Barcelona , Barcelona - España

  T. 93 601 12 12 - EXT. 5316 E. bibliobdd@icab.cat