Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar

Axesor

Axesor

Des del Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB) treballem dia a dia per oferir-li els serveis més adaptats a les seves necessitats amb l'objectiu de facilitar el seu treball diari.

Per aquest motiu, li oferim un accés exclusiu als productes i serveis d'Axesor, empresa pionera en el subministrament d'Informació Empresarial i Serveis de Tramitació de Documents a través d'Internet:

· Accedeixi online a tota la informació mercantil, judicial, econòmica, financera i de risc de totes les societats, negocis i autònoms nacionals; així com a Informes de societats internacionals.

· Realitzi online qualsevol tràmit o gestió al Registre Mercantil, Registre de la Propietat, Registre Civil, BOE i BORME, Ministeri de Justícia, Direccions de Trànsit, Correus i Telègrafs, Seguretat Social i INEM.

Subscrigui's ara i obtingui de regal:

· 5 consultes del producte Informació Mercantil i Incidències*, regal exclusiu per als col·legiatsi col·legiades de l'ICAB.

· 1 perfil comercial d'Empresa.

Accedeixi a aquests serveis, que ja utilitzen més de 3.000 de col·legiats/des de l'ICAB, i beneficiï's d'aquestes condicions exclusives fent clic aquí

* Producte que li mostra els Actes Mercantils, Òrgans Socials, Impagaments i Procediments Executius de qualsevol societat estructurats cronològicament.