Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar

Alta/Baixa de les Comissions de persones col·legiades i de les Seccions de la Comissió de Cultura i del GAJ

A l'ICAB existeixen múltiples maneres d’intervenir en la vida col·legial, com serien:

  • Formant part de les Comissions de Persones Col·legiades, inscrivint-se voluntàriament i sense més requisits que els que es determinin per a cadascuna d’elles d’acord amb els seus propis reglaments d’ordenació.
  • Formant de les Seccions de de la Comissió de Cultura i Formació, que tenen com a finalitat essencial la promoció de la investigació, el desenvolupament, l’especialització en les diverses àrees del Dret, i la formació continuada.

Per donar-vos d'alta o de baixa, heu d'anar a la vostra ÀREA PERSONAL>PARTICIPACIÓ COL·LEGIAL i clicar les caselles corresponents.

A partir de la vostra inscripció, sereu informats de les activitats organitzades des de la Comissió/Secció en qüestió i rebreu tota aquella informació i documentació d’interès relacionada amb l’Àrea Concreta.

Per donar-vos d'alta del GAJ, feu clic AQUÍ.

Contactes