Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar

Accés a l’àrea personal i usuari del web col·legial

DESCRIPCIÓ DEL SERVEI

Per accedir a alguns serveis i informacions que s'ofereixen a través del web del Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB) s'ha d’introduir el número de col·legiat/da i el password.

Aquest password és el mateix que utilitzeu per accedir al catàleg on-line i a altres serveis de la Biblioteca, però és diferent al password generat automàticament per accedir al vostre correu electrònic a través del web e-mail.

PASSES A SEGUIR

 • Si us incorporeu al Col·legi per primera vegada: se us facilitarà per correu ordinari un cop estigueu col·legiats/des. 
 • Si ja esteu col·legiats/des i heu oblidat la contrasenya: la podeu recuperar accedint al web col·legial, a l’apartat de “Àrea personal”,  i cliclant a “Has oblidat la contrasenya?". El sistema us demanarà unes dades bàsiques d’identificació:

- el vostre usuari, que es correspon amb el número de col·legiat/da, llavors ja no caldrà posar el DNI.
- l’adreça de correu electrònic que ens heu facilitat per a les notificacions electròniques de caràcter general, apareixerà de manera automàtica i emmascarada, per seguretat.
- el codi que surt a la part inferior.

Si les dades introduïdes coincideixen amb les dades de què disposa l'ICAB, el sistema us enviarà un e-mail a l'adreça anterior que contindrà un enllaç a la nostra web perquè introduïu la nova identificació.

Si us donés error, llavors hauríeu de posar-vos en contacte amb el SAC (sac@icab.cat) per tal de verificar les vostres dades.

Contactes

  • Departaments i Comissions de l'ICAB  
  Servei d'Atenció Col·legial (SAC)
  Mallorca, 283 - Planta 0
  08037 Barcelona , Barcelona - España

  De dilluns a divendres, de 9 a 15 h. T. 93 601 12 12 - EXT. 5324 F. 93 487 65 03 E. sac@icab.cat