Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar

Tipus de dedicació i règim retributiu del personal

La Junta de Govern de l'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB) compta amb el suport tècnic d'un seguit de Departaments a través dels quals es vehiculen bona part dels serveis i tràmits que aquesta Corporació ofereix a les persones col·legiades i a la ciutadania.

Consulti les dades de contacte de cadascun del nostres departaments a l'apartat DEPARTAMENTS del web.

Si té qualsevol dubte, pot trucar al telèfon general del Col·legi: 93 496 18 80.

Si ho desitja, també pot contactar amb qualsevol de les nostres DELEGACIONS.

La informació sobre les tasques desenvolupades per cada departament es troba a la MEMÒRIA ANUAL de la Corporació, document que es publica anualment i on, a més de les tasques desenvolupades, es poden consultar les persones assignades a cada Departament, Comissió o Àrea.

Per poder dur a terme aquestes tasques, l’Assemblea General de l’ICAB aprova, també anualment, els PRESSUPOSTOS de la Corporació, on apareixen les previsions econòmiques desglossades pels diferents conceptes.

Finalment, el personal adscrit als diferents Departaments en la seva relació laboral amb l’ICAB es troba subjecte a la normativa vigent i a les previsions del CONVENI COL·LECTIU DE TREBALL.

La descripció de la  plantilla de la Corporació és la següent:

 

Institucional i Estructura

Deontologia

Serveis d'orientació i assessoram. Jurídic

Honoraris

Formació i Biblioteca

Solucions Professionals

Departaments

Deganat, Vicedeganat, Secretaria, Direcció General, Serveis Generals, Informàtica, Comunicació, Recursos Humans, Administració, Assessoria Jurídica, Normativa, Internacional, R+ D+ I

 

Justícia Gratuïta, Delegacions, SAIER

 

 

Servei d'Atenció Col·legial, CRAJ, Mediació, Estrangeria, Servei d'Ocupació i Orientació Professional, Responsabilitat Civil, Consergeria

Total

55

7

85

8

24

38

Indefinits jornada completa

50

6

29

4

16

26

Indefinits jornada parcial

1

1

36

3

8

9

Interinatges jornada completa

2

 

4

1

 

1

Interinatges jornada parcial

 

 

 

 

 

 

Eventuals jornada completa

2

 

2

 

 

1

Eventuals jornada parcial

 

 

14

 

 

1

Documents