Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar

Calendari de guàrdies del Torn d'Ofici / Calendari de guàrdia al mòbil

Calendari de guàrdies del Torn d'Ofici / Calendari de guàrdia al mòbil

La incorporació en determinats Torns d’Ofici comporta la inclusió en el servei de guàrdies (Penal General, Violència contra la Dona, Estrangeria i Menors) d’assistència a la persona detinguda o, en el cas del Torn de Violència contra la Dona (víctimes) d’assistència a la víctima de violència, segons el que preveuen els articles 9 i 16 del Reglament de Torn d’Ofici en vigor (publicat al DOGC de 26/04/2011).

La guàrdia serà convocada amb la deguda antelació i comunicada a l’advocat o advocada pel Departament de Torn d’Ofici i Assistència a la Persona Detinguda del Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB).

El calendari de guàrdies també es pot consultar, també, a través de l’Àrea Personal (fent clic sobre l'enllaç GUÀRDIES).

EL CALENDARI DE GUÀRDIA, AL MÒBIL

El procediment és senzill.

Únicament és necessari fer doble clic al fitxer .ics que s'envia en el moment en què es notifica una guàrdia, i s'obrirà una cita amb la informació del dia i el torn de guàrdia que tens assignat.

Només hauràs de prémer a GUARDAR i ja ho tindràs sincronitzat al teu calendari del mòbil.

Contactes