Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar

Pòlissa de Responsabilitat Civil ICAB 2020 (Bàsica)

Pòlissa de Responsabilitat Civil ICAB 2020 (Bàsica)

L'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB) ofereix a a totes les persones col·legiades EXERCENTS una pòlissa bàsica de Responsabilitat Civil que protegeix el seu patrimoni davant de, entre d'altres, reclamacions de tercers per errors professionals.

D’aquesta forma es dóna compliment a l’exigència legal de cobertura d’aquest risc contemplada a l’article 9 de la Llei 7/2006 de l'exercici de professions titulades i dels Col·legis Professionals que estableix: “Els professionals titulats tenen el deure de cobrir mitjançant una assegurança els riscos de responsabilitat en què puguin incórrer a causa de l'exercici de llur professió”.

La Pòlissa Bàsica de Responsabilitat Civil manté al 2020 l'excepcional i competitiu preu d'una prima de 50 € anuals amb una cobertura de 50.000 €, la qual cosa suposa mantenir la rebaixa aconseguida l'any 2018.

Per conèixer al detall les condicions d'aquesta pòlissa bàsica (primera capa de cobertura), consulteu els documents adjunts (a peu de pàgina) o contacteu directament amb el Servei d'Atenció Col·legial.

Documents

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Servei d'Atenció Col·legial (SAC)
    Mallorca, 283 - Planta 0
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    De dilluns a divendres, de 9 a 15 h. T. 93 601 12 12 - EXT. 5324 F. 93 487 65 03 E. sac@icab.cat