Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar

MOCK TRIAL: 'La rescissió dels contractes de cessió de Drets d'imatge dels futbolistes basada en l'exercici del Dret constitucional a la pròpia imatge de la LO 1/82; secret i competència, inducció a la infracció contractual i obstaculització deslleial'

MOCK TRIAL: 'La rescissió dels contractes de cessió de Drets d'imatge dels futbolistes basada en l'exercici del Dret constitucional a la pròpia imatge de la LO 1/82; secret i competència, inducció a la infracció contractual i obstaculització deslleial'
 • Dates From  26/10/2020  to  28/10/2020
 • Horari Dilluns 26 d'octubre de les 17h a les 19h Dimecres 28 d'octubre de les 17h a les 19h
 • Lloc de celebració ON-LINE
 • Organitzador Secció del Dret de la Propietat intel·lectual i drets d’imatge amb la col·laboració de la Secció de Dret de la Competència i de la Propietat Industrial
 • El projecte consisteix en el següent:

  Sobre un supòsit de fet plantejat pel comitè científic, els advocats ponents preparen les corresponents demanda, contestació, reconvenció i contestació a la reconvenció on es discuteixen els aspectes controvertits de la qüestió, en aquest cas el dret a la pròpia imatge i el seu exercici, barrejat amb un conflicte entre marques esportives adquirents d’aquets drets.

  Els inscrits rebran amb anterioritat el supòsit de fet i documentació preparada en col·laboració amb la biblioteca de l’ICAB per tal que pugui tenir coneixement suficient sobre la matèria abans de la jornada i aconseguir així que aquesta pugui ser una sessió de treball.

  La sessió del dia 26 començarà amb la celebració d’un judici simulat, mock trial,  on cadascuna de les parts fixarà la seva posició. Acabat el judici hi haurà un debat on es comentaran les qüestions més controvertides.

  En la segona sessió, el dia 28, els assistents, dividits en grups de treball, deliberaran sobre el supòsit de fet en sales de xat separades durant la primera mitja hora. En la segona hora, tots els grups participants exposaran les seves conclusions i el Tribunal dictarà sentencia. 

  És imprescindible inscriure's a les dues sessions

  Comitè científic:

  · Luis Rodríguez Vega. Magistrat
  · Santiago Nadal. Advocat
  · Marta Insúa. Advocada
  · Aurea Suñol. Professora de dret mercantil UPF
  · Ignacio de Anzizu. Procurador

  Relatora: Anna Pacheco Aceña. Advocada

  Presenta:

  Yvonne Pavia Lalauze. Advocada, Diputada de la Junta de Govern de l'ICAB

  Ponents:

  JUDICI
  Jutge: Luis Rodríguez Vega
   

  Advocats litigants:

  Natalia Esteve. Advocada  part actora
  Gerard de Lucas. Advocat part demandada
  Paula Roca. Advocada reconvenció
  Laia Torrents Homs. Advocada contestació a la reconvenció

  SESSIÓ DILLUNS 26 D'OCTUBRE

  ENLLAÇ INSCRIPCIÓ (COMPLET)

  SESSIÓ DIMECRES 28 D'OCTUBRE

  ENLLAÇ INSCRIPCIÓ (COMPLET)

  En tant que la retransmissió de l’acte és en directe, i amb la finalitat que es desenvolupi amb la màxima qualitat us preguem que els micròfons dels dispositius a través dels quals us connecteu a la sessió estiguin en silenci.

  Us informem que la sessió serà gravada, amb la finalitat que estigui disponible posteriorment a la pàgina web de l’ICAB per a les persones que no es puguin connectar a l’acte el dia i l’hora indicats. Preguem que aquells de vosaltres que no vulgueu que la vostra imatge sigui gravada i reproduïda a través de la web de l’ICAB, us connecteu a la sessió amb la càmera també desactivada.

  Finalment, us comuniquem que tant els ponents com l’organitzador de la citada sessió informativa prohibeixen expressament l’enregistrament audiovisual i posterior difusió i exhibició de la seva imatge en qualsevol suport, ja sigui material o electrònic, així com per a la producció, edició i/o emissió o difusió, mitjançant  reproducció, íntegra o parcial d’aquesta conferència.

  Aquesta prohibició es fa  extensible a qualsevol document que sigui annexat a la sessió, amb independència del seu format i suport, com ara fotografies, diapositives, imatges incloses en vídeo, presentacions Power Point o qualsevol altre mitjà d’exhibició o difusió pública sense restricció.

 • Inscripcions ON-LINE
 • Category Masters

Contacts

  • Other telephones number  
  Mallorca, 283 / Mallorca, 281 (Centre de Formació)
  08037 Barcelona , Barcelona - España

  T. 93 601 12 12 - EXT. 5334 F. 93 215 04 29 E. cultura@icab.cat E. formacio@icab.cat