Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar

Sessió informativa a les persones col·legiades respecte la nova App de l'EATAF (Equip d'Assessorament Tècnic Civil en l'Àmbit de Família)'

Sessió informativa a les persones col·legiades respecte la nova App de l'EATAF (Equip d'Assessorament Tècnic Civil en l'Àmbit de Família)'
 • Dates Del  13/11/2018  al  13/11/2018
 • Horari De 18.00 a 20.00 hores
 • Lloc de celebració Aules 1 i 3 Centre de Formació c/Mallorca núm. 281
 • Organitzador Comissió de Relacions amb l'Administració i la Justícia (CRAJ)
 • El passat 15 de juny de 2018 es va efectuar a la Ciutat de la Justícia una presentació per part de l’EATAF (Equip d’Assessorament Tècnic en l’Àmbit de Família) d’una nova aplicació, app EATAF ORIENTA, que ha estat dissenyada pels tècnics adscrits a l'esmentat servei.

  A instàncies de la CRAJ, durant el mes de juliol es va obrir un període d’informació per tal que les persones col·legiades poguessin fer arribar les seves consideracions en relació a l’app.

  Com a continuació d’aquesta actuació d’informació i reflexió crítica, el proper dia 13 de novembre, de les 18 a les 20h, hem organitzat una sessió informativa amb les responsables de l’EATAF en la que us animem a participar per tal de conèixer de la forma més directa i immediata l’app de les persones que l’han definit.

  PRESENTA I MODERA: 

  . Cristina Vallejo. Diputada responsable de la CRAJ i formació de l'ICAB

  PONENTS: 

  . Mercè Cartie. Responsable de l'Assessorament Tècnic en l'Àmbit de Família de la Generalitat de Catalunya 
  . Mati González. Treballadora social de l’EATAF Barcelona i moderadora de la CoP EATAF
  . Inmaculada Ruz. Advocada i Presidenta de la Sección de Derecho Matrimonial i de Família
  . Ma. Pilar Tintoré. Advocada i Presidenta de la Secció de la Infancia i de l’Adolescència

 • INSCRIPCIONS ON-LINE
 • CATEGORIA Conferència

Contactes