Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar

Curs sobre delictes lleus

Curs sobre delictes lleus
 • Dates Del  15/01/2019  al  05/02/2019
 • Horari Dimarts de 19h. a 21 hores
 • Lloc de celebració Aula 1, Centre de Formació (C/Mallorca, 281)
 • Organitzador Secció de Dret Penal
 • 15/1/19       
  El judici per delictes lleus com a procediment penal. Especial referència al procediment immediat. Tipus de delictes lleus. Principis processals, especial referencia al principi acusatori i al principi d’oportunitat. El Dret a la defensa lletrada. Competència: Jutjats d’Instrucció i Jutjats de Violència sobre la Dona.
  Inici del procediment: denuncia, querella, atestat. Trasllat de documentació al denunciat per evitar la indefensió, realitat pràctica. Les forces de seguretat de l’Estat en relació als delictes lleus. Possibilitat de detenció: art. 495 LECr. Atestats de delictes lleus.  
  Cristina del Alcazar Viladomiu
  Advocada

  22/1/2019
  L’acte del Judici Oral. Les parts: acusació i defensa. Suspensió. Incompareixença de les parts, testimonis o pèrits. Inici de les sessions. Qüestions prèvies. Proposició i pràctica de la prova. Denegació de prova. Denuncies sobrevingudes en l’acte del Judici Oral. Denuncies creuades, doble condició (acusació-defensa). El Dret de l’acusat a interrogar, de no existir lletrat. Acusació: fets, tipus, autoria i participació i penes. Informe. Última paraula.
  Francisco González Maillo
  Magistrat Jutjat Instrucció nº 11 Barcelona

  29/1/2019
  Fase d’instrucció en les delictes lleus: inexistència teòrica. Diligències que es poden practicar. Citacions de testimonis per part del Jutjat i prova anticipada. Problemàtica de la conversió en procediment de delictes lleus. El jutge imparcial: contaminació del jutjat. Especial problemàtica en els Jutjats de Violència sobre la Dona.
  Renuncia a l’acció en el judici per delictes lleus. El perdó. Possibilitat de “retirar la denuncia” en els delictes lleus, diferències practiques en relació al P.A.
  Prescripció. 
  Ferran Marsol Vázquez
  Advocat

  5/2/2019
  Impugnació de la Sentencia. Emparament i Tribunal Constitucional. Execució de la Sentencia. Especial problemàtica de la suspensió de la pena de presó subsidiària per impagament de multa.
  Cancel·lació d’antecedents penals. Incidència dels antecedents penals per delicte lleu. 
  David Viñambres Alonso
  Fiscal

   

 • INSCRIPCIONS On-line
 • CATEGORIA Altres Cursos

Contactes

També et pot interessar

Penal