Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar

Taller on-line: 'Reclamació Drets RGPD'

Taller on-line: 'Reclamació Drets RGPD'
 • Dates Del  07/09/2020  al  09/09/2020
 • Horari Dilluns i dimecres de 13h a 15h.
 • Lloc de celebració ON-LINE
 • Organitzador Comissió de Transformació Digital de l'ICAB i Secció de Dret de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació de l'ICAB
 • Aquest curs s'ofereix exclusivament en format on-line

  * La sessió s’impartirà amb el sistema Hangouts Meet. Abans de la classe s’enviarà a tots els inscrits una guía d’ajuda per tal de poder connectar-se, i rebran la corresponent invitació per accedir-hi.  Amb la finalitat de que es desenvolupi amb la màxima qualitat, us preguem que els micròfons dels dispositius a través dels que us connecteu a la sessió estiguin en silenci.

  ** Finalment, us comuniquem que l'organitzador de la conferència prohibeix expressament l’enregistrament audiovisual i posterior difusió i exhibició de les imatges en qualsevol suport, ja sigui material o electrònic, així com per a la producció, edició i/o emissió o difusió, mitjançant reproducció, íntegra o parcial d’aquesta conferència.

  PROGRAMA

  L’objectiu del taller és repassar, des d’un enfocament pràctic, els drets que el RGPD reconeix a tota persona física en matèria de protecció de dades, analitzant les problemàtiques que sorgeixen en l’exercici dels mateixos a través dels pronunciaments efectuats per les autoritats de control i els tribunals nacionals i europeus, donant la visió pràctica des del punt de vista de la gestió de les empreses, dels despatxos professionals i de la ciutadania.

  07/09/2020

  · Els drets del RGPD 
  · Reclamació de drets: procediment extrajudicial
   
  09/09/2020

  · Reclamació de drets: procediment administratiu i judicial 
  · Contradiccions entre les Autoritats nacionals de protecció de dades
   
  PONENTS

  · Des d’una visió de l’empresa, comptarem amb la participació d’Alejandra Salat, Advocada 

  · Des d’una visió de despatx d’advocats, comptarem amb la participació de l’Eric Romero, Advocat. 

  · Des d’una visió de l’interessat, comptarem amb la participació de Pau Enseñat, Advocat i Vocal de la Comissió de Transformació Digital de l’ICAB.
   

 • INSCRIPCIONS ON-LINE
 • CATEGORIA Altres Cursos

Contactes