Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Agenda

Seminari TRADATA - Protecció de Dades

Seminari TRADATA - Protecció de Dades
  • Data inici: 24-05-2019
  • Data finalització: 24-05-2019
  • Lloc: Aula 65, 6a planta de l'ICAB (c/ Mallorca, 283)
  • Horari: De 9.00 a 18.30 h
Consejo General de la Abogacía junt amb el Departament de Transformació Digital, el Departament Internacional i la Secció de dret de les tecnologies de la informació i la comunicació

Tindrà lloc a l'ICAB el seminari sobre protecció de dades organitzat en el marc del projecte TRADATA, del qual el CGAE és soci, finançat per la Direcció General de Justícia de la Comissió Europea.

Aquest seminari se celebrarà el 24 de maig de 2019 a Barcelona, amb l'objectiu de formar 30 advocats/es sobre el Reglament General de Protecció de Dades, Reglament (UE) 2016/679.

PROGRAMA

09.00     Registre d'assistents 

09.30      Benvinguda

09.40      Reptes de la implantació del RGPD

10.30      La valoració de riscos i les mesures de seguretat

11.30      Pausa-Cafè

12.00      Les funcions del DPO. La relació entre el DPO i la direcció de l'empresa. La figura del representant davant la UE

13.00      Les funcionss de les agències de control i la funció del supervisor europeu de protecció de dades

14.00      Dinar

16.00      Transferència internacional de dades

17.00      Perspectiva comparada en la implantació del RGPD. Aspectes administratius i sancionadors.

18.00      Clausura de la Jornada

REQUISITS DE PARTICIPACIÓ I PROCEDIMIENT DE SELECCIÓ

Aquesta convocatòria està dirigida a advocats/des exercents amb un nivell mínim B2 d'anglès. Aquests dos requisits són imprescindibles. A més, es valorarà l'experiència professional o acadèmica sobre protecció de dades, publicacions, altres idiomes i el potencial efecte multiplicador de la formació rebuda.

Les candidatures hauran d'enviar-se a la següent adreça de correu: proyectos-ue@abogacia.es. A l'assumpte del correu electrònic cal indicar: “TRADATA- Barcelona: Cognom1 Cognom2”. La candidatura haurà de constar del curriculum vitae i d'una carta  en anglès que expliqui l'adequació de la candidatura als requisits de participació.

La data límit de recepció de candidatures finaliza el 28 d'abril de 2019. Es comunicaran els seleccionats abans del 3 de maig.

The project is co-financed with the support of the REC Programme of the European Union

PREU:
DescripcióImport
Tots/esGratuït

Documents

Contactes