Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Agenda

Segona Jornada Italo-catalana de dret de les persones i de les relacions familiars

Segona Jornada Italo-catalana de dret de les persones i de les relacions familiars
  • Data inici: 29-06-2018
  • Data finalització: 29-06-2018
  • Lloc: Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona
  • Horari: De 9h. a 19h.
Organitza: Societat Catalana d'Advocats de Familia (SCAF) i Associazione Italiana degli Avvocati per la Famiglia e per i Minori (AIAF) en col·laboració amb l'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB)

Els advocats de família italians i catalans es troben amb la finalitat d'un intercanvi formatiu sobre el dret i la justícia de les persones i les relacions familiars a Itàlia, Catalunya i Espanya, en relació al Dret a la Unió Europea i a la jurisprudència del Tribunal EDH. Cada tema serà afrontat en forma comparada amb dos breus ponències (cas pràctic) de col·legues catalans i italians al que seguiran intervencions i preguntes.

Gli avvocati di famiglia italiani e catalani si incontrano per uno scambio formativo sui diritti delle persone e sulle relazioni familiari in Italia, Catalogna e Spagna, con riguardo al Diritto dell’Unione Europea ed alla
giurisprudenza della Corte EDU. Ogni tema sarà affrontato in forma comparata con due brevi relazioni di colleghi Catalani e Italiani (caso pratico) a cui seguiranno interventi e domande.

INSCRIPCIONS

http://italo.scaf.cat

Documents

Contactes