Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Agenda

Taller on-line: 'Gestió de projectes RGPD'

Taller on-line: 'Gestió de projectes RGPD'
  • Data inici: 19-10-2020
  • Data finalització: 23-10-2020
  • Lloc: ON-LINE
  • Horari: De 13 a 15 hores
Organitzen: Comissió de Transformació Digital i la Secció de Dret de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació de l’ICAB

Aquest curs s'ofereix exclusivament en format on-line.  

* La sessió s’impartirà amb el sistema Hangouts Meet. Abans de la classe s’enviarà a tots els inscrits una guia d’ajuda per tal de poder connectar-se, i rebran la corresponent invitació per accedir-hi. Amb la finalitat que es desenvolupi amb la màxima qualitat, us preguem que els micròfons dels dispositius a través dels que us connecteu a la sessió estiguin en silenci.

** Finalment, us comuniquem que l'organitzador de la conferència prohibeix expressament l’enregistrament audiovisual i posterior difusió i exhibició de les imatges en qualsevol suport, ja sigui material o electrònic, així com per a la producció, edició i/o emissió o difusió, mitjançant reproducció, íntegra o parcial d’aquesta conferència.

19-10-2020
Aspectes clau de la gestió de projectes en protecció de dades.
Maria Pons. Advocada.

21-10-2020
El "rol de governança" del DPO dins d'una organització en la gestió de projectes. Casuístiques de la gestió de projectes a les empreses multinacionals.
Eduard Blasi. Advocat.

23-10-2020
Aspectes rellevants de la gestió de projectes RGPD en una companyia gestora de servei públic del cicle integral de l’aigua: la integració del DPO en el dia a dia.
Isabel Mascaró. Advocada

PREU:
DescripcióImportImport amb descompte*
Col·legiats/des ICAB col·legiats/des menys de 3 anys 25,00€ 18,75€
DescripcióImportImport amb descompte*
Persones Associades 25,00€ 18,75€
DescripcióImportImport amb descompte*
Col·legiats/des ICAB col·legiats/des menys de 5 anys 35,00€ 26,25€
DescripcióImportImport amb descompte*
Col·legiats/des ICAB col·legiats/des mes de 5 anys 55,00€ 41,25€
DescripcióImport
No Col·legiats/des ICAB 85,00€

(*) Els col·legiats/des que tinguin contractat el Servei de formació i documentació tindran un descompte del 25% sobre el preu que s'aplicarà automàticament en el moment de formalitzar-se la reserva.

Contactes