Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Agenda

Curs e-learning ICAB sobre la nova Llei de contractes del sector públic. Edició abril 2018

Curs e-learning ICAB sobre la nova Llei de contractes del sector públic. Edició abril 2018
  • Data inici: 03-04-2018
  • Data finalització: 25-05-2018
  • Lloc: Formació on line
  • Horari: Aula Virtual
e-learning sobre la nova Llei de Contractes del sector públic. Edició abril 2018

· Coneix l'entorn: Del 3 al 5 d’abril  de 2018
· Docència: Del 6 d’abril al 25 de maig de 2018
· Organitzador: Comissió de Cultura de l'ICAB
· Horari: Durada 50 hores de treball per a l'estudiant
· Consultors: Màrius Garcia Andrade. Advocat

CURS SOBRE LA NOVA LLEI DE CONTRACTES DEL SECTOR PÚBLIC

El dia 9 de març entrarà en vigor la nova Llei de contractes del sector públic. El nou text és conseqüència de la transposició de les Directives del Parlament Europeu i del Consell, 2014/23/UE i 2014/24/UE, de 26 de febrer de 2014.

Finalitza així la convivència que fins ara hem tingut entre el Reial Decret Legislatiu 3/2011, de 14 de novembre, pel qual s’aprova el text refós de la Llei de Contractes del Sector Públic i l’efecte directe de les citades directives.

Objectius del curs:

El principal objectiu és conèixer les novetats introduïdes per la nova llei. 

Temari:

  1. L’àmbit subjectiu de la llei
  2. Qualificació dels contractes
  3. Solvència i criteris d’adjudicació
  4. Nous procediments
  5. El recurs especial
  6. Altres aspectes: publicitat, transparència, modificació de contractes.

LA PLATAFORMA e-Learning ICAB

1. Des del Col·legi de l'Advocacia de Barcelona, us oferim aquest curs NO presencial, això implica que les persones que decidiu utilitzar aquest model teniu la motivació d’aprendre i exigeix distribuir el vostre temps per aconseguir un ritme de treball apropiat. També implica una bona dosi d’esforç, voluntat i sobretot constància.

2. Tot està pensat, doncs, perquè vosaltres mateixos us convertiu en protagonistes del vostre procés d’aprenentatge. Vosaltres trieu els dies, horaris, el ritme, la intensitat i el lloc de treball. Tota l’estructura de la Formació i els seus recursos estan a la vostra disposició.

3. Per tal de garantir un procés d’aprenentatge òptim, l’alumne cal que es connecti a la plataforma e-Learning, (s’aconsella fer-ho diàriament) per participar de manera activa. Intervenir als debats i als fòrums, fer consultes, seguir l’avaluació contínua i el curs. D'altra banda, els professors consultors s’hi connecten diàriament, de manera que fan de guia del procés formatiu i estimulen l’aprenentatge.

4. Finalment comentar que, evidentment, la qualitat de la Formació e-Learning mantidrà l'alt nivell habitual de les formacions que fem a l'ICAB, acomplint tots els requisits indispensables per tal d'acomplir la Norma ISO 9001, sistema de qualitat implantat a l’ICAB.

Contactes