Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Agenda

Conferència on-line: 'Efectes jurídics del COVID-19 en dret de la construcció'

Conferència on-line: 'Efectes jurídics del COVID-19 en dret de la construcció'
  • Data inici: 26-05-2020
  • Data finalització: 26-05-2020
  • Lloc: ON-LINE
  • Horari: A les 17 hores
Organitza: Secció de Dret Civil i Secció de Dret de la Construcció de l'ICAB

Anàlisi de la problemàtica jurídica originada per les mesures legals adoptades pel Govern amb motiu de la pandèmia del COVID-19 en els contractes d'arrendament d'obra immobiliària

PRESENTA: 
Mª Eugènia Gay. Degana de l’ICAB.

PONENTS:
Chantal Moll de Alba. Advocada. Vicepresidenta de la Secció de Dret Civil de l'ICAB
Paco Echeverría Summers. Advocat. Doctor en Dret. Vocal de la Comissió de Codificació de Catalunya.
José Manuel Garrido Gómez. Advocat. President de la Secció de Dret de la Construcció de l'ICAB.

MODERA:  
Alejandro Fuentes-Lojo Rius. Advocat. Vocal de la Comissió de Codificació de Catalunya. Diputat de la Junta de Govern de l'ICAB

Les preguntes als ponents de l’acte es podran fer en el xat disponible al sistema de videoconferència, una vegada us connecteu. El moderador de l’acte recollirà les preguntes i les farà al ponent corresponent. Preguem que quan formuleu la pegunta, indiqueu, si teniu preferència, a quin dels ponents voleu formular la vostra pregunta.

En tant que la retransmissió de l’acte és en directe, i amb la finalitat de que es desenvolupi amb la màxima qualitat us preguem que els micròfons dels dispositius a través dels que us connecteu a la sessió estiguin en silenci.

Us informem que la sessió serà gravada, amb la finalitat que estigui disponible posteriorment a la web de l’ICAB  per les persones que no es puguin connectar a l’acte el dia i l’hora indicats. Preguem que aquells de vosaltres que no vulgueu que la vostra imatge sigui gravada i reproduïda a través de la web de l’ICAB, us connecteu a la sessió amb la càmera també desactivada.

Finalment, us comuniquem que tant els ponents com l’organitzador de la citada sessió informativa prohibeixen expressament l’enregistrament audiovisual i posterior difusió i exhibició de la seva imatge en qualsevol suport, ja sigui material o electrònic, així com per a la producció, edició i/o emissió o difusió, mitjançant  reproducció, íntegra o parcial d’aquesta conferència.

Aquesta prohibició es fa  extensible a qualsevol document que sigui annexat a la sessió, amb independència del seu format i suport, com ara fotografies, diapositives, imatges incloses en vídeo, presentacions Power Point o qualsevol altre mitjà d’exhibició o difusió pública sense restricció

PREU:
DescripcióImport
Tots/esGratuït

Contactes